Szolgáltatás kimaradás

Tisztelt Felhasználóink!
 
2023. február 11., 12. napokon az Informatikai Szolgáltató Iroda szervertermében a Campus-Land Kft. munkatársai új központi informatikai hálózati eszközök üzembehelyezéséhez szükséges erősáramú előkészületi munkálatokat fognak végezni.
 
A munkálatok következtében (teljes szervertermi tartós áramszünet) 2023. február 10. (péntek) 14:00 órától február 12. (vasárnap) 20:00 óráig az intézményi hálózati szolgáltatások nem lesznek elérhetőek. Ez érinti az ÖSSZES, az egyetem területén üzemeltetett informatikai szolgáltatás (vezetékes, vezeték nélküli hálózat, Neptun, Moodle, gazdasági, könyvtári rendszerek, intézményi honlapszolgáltatás, épületfelügyeleti rendszerek, stb.) elérhetőségét.
 
Az intézményi Office365 felhőszolgáltatások (egyetemi levelezés, OneDrive, Teams, SharePoint, stb.) a munkálatok ideje alatt is zavartalanul működnek majd.
 
Kérjük felhasználóinkat, ha a munkálatokat követő napokban az informatikai szolgáltatásokkal kapcsolatosan bármilyen problémát tapasztalnak, azt jelezzék az ISZI munkatársainak a 2275, 2626-os mellékeken.
 
Megértésüket és türelmüket köszönjük.
 
Tisztelettel:
 
az ISZI munkatársai